Germontis
Image default
Dienstverlening

Voorbereidingen voor het huren van een container

De voorbereidingen voor containerverhuur

Er zijn veel klussen waarbij containerverhuur erg handig is, maar hiervoor moet je wel enkele voorbereidingen treffen. Deze voorbereidingen heb ik voor jou op een rijtje gezet zodat jij je hier geen zorgen meer over hoeft te maken.

Vind een plek om de container neer te zetten

Je moet de container ergens kwijt kunnen. Als je geluk hebt dan kan dit op jouw eigen terrein, maar dit moet wel groot genoeg zijn en bereikbaar voor de vrachtwagen. Let er dus op dat de toegangsweg naar de plek vrij is. De andere optie is een parkeerplaats, maar hiervoor moet je wel contact opnemen met de gemeente om te informeren of je hier een vergunning voor nodig hebt. Dit is in sommige gemeenten namelijk het geval. Ook bij een parkeerplaats moet je opletten dat er geen bomen of lantaarnpalen in de weg staan wanneer de container geleverd moet worden.

Ook moet de ondergrond waarop de container komt te staan vlak en stabiel zijn. Wanneer dit niet het geval is dan kan de container in gaan zakken, en dan ben je verder van huis

Vertel het aan de buren

Wanneer er ineens een enorme container op de parkeerplaats staat dan kunnen mensen zich hieraan ergeren. Zorg er dus voor dat je jouw buren eerst op de hoogte stelt van jouw containerverhuur. Hiermee voorkom je onnodige burenruzies.

Regel een zeil

Sommige buren zullen zich niet ergeren aan de container maar zullen er zelf gebruik van willen maken. Dit is natuurlijk ook niet fijn want zo is er minder ruimte voor jou, en ze kunnen er de verkeerde soort afval in gooien. Met een dekzeil voorkom je dit al snel.

Wanneer je deze voorbereidingen treft dan ben je klaar om het containerverhuur te regelen.

 

http://www.busschercontainers.nl/container-huren/